Tjänster

Förutom att skapa egna produkter är Moaré ett företag med flerårig kompetens inom design och IT. Vi sitter på kunskap inom web design, grafisk design och förpackningsdesign. Vi riktar oss främst till dig som behöver hjälp med:

webbdesign_3

Webbdesign

Här kan vi hjälpa dig med UX-design, UI design samt bygga upp eller om din WordPress-sida. Vi jobbar med responsiv design och har erfarenhet av att designa för mobil, appar och desktop.

Grafisk design

Vi kan ta fram allt från tryckfärdiga original för annonser, foldrar och annat grafiskt material, till logotyper, grafiska profiler och typsnitt. Vi kan också självklart hjälpa dig om du vill ta fram digitalt material. Här erbjuder vi enklare animerade filmer för webben, vi kan även editera kortare filmmaterial (exempelvis: banners, annonser för sociala medier eller videos för din hemsida) och hjälpa dig bygga en bildbank för dina sociala medier.

Logga_ladan
NOT_förpackning_1

Förpackningsdesign

Behöver du ta fram en special designad förpackning, hjälp att hitta den rätta förpackningen till din produkt eller att designa art work som ska pryda din förpackning så kan vi hjälpa dig med det.